Win auto hole-in-one

Golfclub Emmeloord organiseert donderdag 1 september weer de jaarlijkse sponsordag. Sponsors en businessclubleden kunnen een Toyota Aygo winnen als ze erin slagen om een hole-in-one te slaan op hole 13 en natuurlijk is er tijd voor een hapje, een drankje en veel gezelligheid.

Win een Toyota bij een hole-in-one tijdens sponsordag 2022

Gaat de Toyota Aygo, beschikbaar gesteld door Toyota-dealer Van der Linde in Emmeloord, eruit? Het is altijd weer spannend. Naast de Aygo zijn veel andere, kleine prijzen te winnen voor deelnemers aan de sponsordag. Vanaf twee uur gaat het sportieve gedeelte van de sponsordag van start. Deelnemers kunnen kiezen voor een wedstrijd op de kleine par-3 baan en een clinic van golfpro Michael Meerman of op de grote baan een balletje slaan en een gooi naar de Aygo doen.

Een grote groep leden van verschillende commissies van Golfclub Emmeloord heeft zijn best gedaan om het de sponsors naar de zin te maken. Behalve voor golfen is er ook voldoende tijd ingeruimd voor een hapje, een drankje en netwerken. Aan het eind van de middag staat een barbecue, verzorgd door Slump Party Service, op het programma. Als het weer een beetje meewerkt, staat niets een prachtig golfevent in de weg.

Ben jij al enthousiast en wil je aansluiten bij onze mooie lijst sponsoren? Neem dan contact op met Jacqueline Tuinenga en informeer naar de vele mogelijkheden om sponsor te worden!