Polderbokaal Dames

POLDERBOKAAL VOOR DAMES 6 augustus 2019

De winnaars

Deze keer werd de wedstrijd om de polderbokaal gehouden bij golfclub Emmeloord. We kunnen terugkijken op een mooi en sportief gespeeld evenement waar 56 dames in 14 flights aan hebben deelgenomen. Het weer hielp mee om de prettige stemming die al heerste bij de ontvangst om 09.30 uur erin te houden. Na de uitleg van Jolijn Waalkens hoe er gespeeld zou worden vertrok men naar de hole en precies om 11.00 uur bediende Kees Koster de gunshot. Er werd serieus gespeeld maar een praatje kon best en de humor won het van de teleurstelling bij een verkeerd geslagen bal. Af en toe raakte een haas, toch een vaste bewoner van onze golfbaan helemaal in paniek van al die rondvliegende ballen. Om 17.00 uur was iedereen weer terug op het terras van het clubhuis. Men kon een drankje halen bij de bar die werd bevolkt door Mieke, Marjan, Enny en Jolijn. De lekkere hapjes werden rondgebracht. En dan de uitslag waar iedereen op zat te wachten. De Neary op hole 4 werd gewonnen door Karin de Rooy,  Dronten. De longest op hole 9 werd gewonnen door Annemarie van Fraeijenhove Emmeloord. 3 Birdies voor Karin de Rooy, Dronten, Patricia Oudshoorn, Zeewolde en Dieneke Stoker, Harderwold. Zij mochten een vogeltje meenemen naar huis. Het beste duo werd geleverd door Emmeloord te weten Jacqueline Tuinenga en Carla Busbroek. En dan de punten. Dorhout Mees 130. Zeewolde 131. Dronten 140. Harderwold 140. GC Flevoland 148. Almeerderhout 155. En de winnaar van de melkbus vol  zonnebloemen met 172 punten is GC Emmeloord. Jawel! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag die prima was georganiseerd. Bedankt hiervoor.