Lessen en training

Groep 10.00 uur tot 10.50 uur: Kim, Noa, Bruce, Timo, Levi, Mees en Bauke

Groep 11.00 uur tot 11.50 uur: Bram, Dyon, Mart, Tom, Rosanne en Wout

Groep 12.00 uur tot 12.50 uur: Arjen, Jan, Sander, Milan, Robert en Corné

​Trainingen (en wedstrijden) starten om 10.00 uur.

​De lesvolgorde kan, i.v.m. (terrein- en weers-)omstandigheden, in overleg anders worden ingevuld.

​Mocht je afwezig zijn laat dit dan tijdig weten via: pro@golfclub-emmeloord.nl en/of jeugdcie@golfclub-emmeloord.nl of stuur een bericht naar de groepsapp.

Snuffellessen

Met regelmaat organiseert de jeugdcommissie snuffellessen. Dit is een serie van vijf jeugdlessen om kennis te maken met het golfen. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5) gaan we starten. Er zijn in totaal vijf lessen, waarvan de laatste afgesloten wordt met een wedstrijd op de Par 3 baan (kleine baan). De lessen worden momenteel op zondag gegeven en duren 50 minuten. De kosten bedragen € 25,- in totaal.

De lessen worden verzorgd door onze Pro, Michael Meerman. Hij wordt bijgestaan door de jeugdcommissie. Ben je 18 jaar of jonger, dan ben je van harte welkom om eens kennis te komen maken met golf. Heb je interesse, meld je dan aan bij de jeugdcommissie via jeugdcie@golfclub-emmeloord.nl of de pro via pro@golfclub-emmeloord.nl.

Privélessen

Er kunnen natuurlijk ook afspraken gemaakt worden voor privélessen. Voor jeugd geldt een speciaal tarief van 10 lessen van 25 minuten voor € 150,- p.p. of 5 lessen van 25 minuten voor € 75,-. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met Michael Meerman via pro@golfclub-emmeloord.nl.

Wij kijken uit naar jullie komst en gaan weer een mooi golfseizoen tegemoet.