Commissie Cup 2019

Strijd om Commissie Cup 2019 gestreden.

Afgelopen zaterdag 19 oktober is de strijd om de GCE commissie cup gestreden. Maar liefst 33 deelnemers uit diverse commissies hebben hun uiterste best gedaan om een goed resultaat voor hun commissie te behalen. Het weer was prachtig en de baan lag er uitstekend bij.

Ieder jaar worden alle commissie leden uitgenodigd voor deze bijzondere wedstrijd en te strijden voor deze bijzonder cup. Leden van alle commissies worden verdeeld over diverse flights om zo met elkaar een mooie dag te beleven.  Dit jaar werd er een 18 Holes wedstrijd gespeeld bestaande uit hole 1 t / 9  op de grote baan en hole 10 t/m hole 18 op de kleine PAR 3 baan. Het eindresultaat wordt bepaald door de drie beste scores. Naast het strijden voor de cup waren er 3 persoonlijke overwinningen te behalen. De Leary op hole 1 werd door Tonny van Brussel in de wacht gesleept, Dirk Koeslag wist zijn bal op hole 12 het dichtst bij de vlag te laten belanden, en Jack Mattijsen won  de Neary op hole 18.

Aan het einde van de dag wist de combinatie bestaande uit leden van de Baan en Handicart Cie de beste score te halen en zodoende de Commissie Cup 2019 in haar bezit te nemen. De dag werd afgesloten onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet, wederom verzorgd door leden van de clubhuis cie. Els, José en Alie bedankt voor de geweldige service.

Al met al kijken wij terug op een geweldige dag!

Uitslag Commissie Cup 2019.

Baan en Handicart Cie 105
Marshal Cie 101
Bestuur 96
Dames Cie 93
Senioren en PR Cie 90
Clubhuis / Herendag Cie 87
Rabbits 80

Winnaars Commissie Cup 2019 !
Gefeliciteerd!