Jeugdtalent bij GCE

Frederique Evers speelt op de Player Experience in de Bigg Green Egg Open op de Rosendaelsche Golfclub. Dit is onderdeel van de Ladies European Tour.

Fréderique Evers (13 jaar) woont in Rutten en speelt net twee jaar golf en is lid van Golfclub Emmeloord. Ze traint sinds april 2020 bij GOLF-X in Steenwijk onder leiding van Meinard Lutterop (teaching professional). Fréderique speelt voor het tweede seizoen landelijke- en noordelijke jeugdwedstrijden.

Ze heeft een uitnodiging van de Nederlandse Golf Federatie gekregen voor de Players Experience op het Big Green Egg Open. Ze kreeg deze wildcard van wegen haar prestaties dit seizoen op de Dutch Kids Golf Tour (landelijke jeugdwedstrijden).

Ze speelt op zaterdag 16 en zondag 17 juli (haar verjaardag) samen met een tourspeelster op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem.