Lessen en training

Groep 10.00 uur tot 10.50 uur: Kim, Noa, Bruce, Timo, Levi, Mees en Bauke

Groep 11.00 uur tot 11.50 uur: Bram, Dyon, Mart, Tom, Rosanne en Wout

Groep 12.00 uur tot 12.50 uur: Arjen, Jan, Sander, Milan, Robert en Corné

​Trainingen (en wedstrijden) starten om 10.00 uur.

​De lesvolgorde kan, i.v.m. (terrein- en weers-)omstandigheden, in overleg anders worden ingevuld.

​Mocht je afwezig zijn laat dit dan tijdig weten via: pro@golfclub-emmeloord.nl en/of jeugdcie@golfclub-emmeloord.nl of stuur een bericht naar de groepsapp.

Snuffellessen

Jippie!!!! De snuffellessen zijn weer gepland. Vijf zondagen feest.

Op zondag 12 mei 2019 zal om 17.00 uur de eerste snuffelles weer starten. Net als alle voorgaande keren zijn er vijf lessen, waarvan de laatste afgesloten wordt met een wedstrijd op de Par 3 baan (kleine baan). De data voor de daarop volgende snuffellessen in die reeks zijn op 19 mei, 2 juni en 9 juni. De afsluitende wedstrijd vindt plaats op 16 juni. De lessen worden allen op zondag gegeven van 17.00 uur tot 17.50 uur. De wedstrijd start eerder, namelijk om 15.00 uur. Naar verwachting zijn we dan om uiterlijk 17.00 uur klaar.

De kosten bedragen € 25,- voor vijf lessen (inclusief gebruik van materialen).

Dus ben jij tussen de 6 en 18 jaar, geef je dan nu op!

De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er is nog voldoende ruimte voor meer kinderen. Dus daarom net als alle andere keren een (kleine) oproep: heeft u (klein)kinderen, (neefjes of) nichtjes of heeft u vrienden met (klein)kinderen, (neefjes of) nichtjes. En denkt u dat het hen (samen met hun (vriendjes en/ of) vriendinnetjes) leuk lijkt om een keer golfles te krijgen, stuur dan een mail naar jeugdcie@golfclub-emmeloord.nl of geef het aan bij de Pro, Michael Meerman (pro@golfclub-emmeloord.nl).

De eerste snuffelles start op zondag 12 mei van 17.00 uur tot 17.50 uur.

Sacha Werkman

Privélessen

Er kunnen natuurlijk ook afspraken gemaakt worden voor privélessen. Voor jeugd geldt een speciaal tarief van 10 lessen van 25 minuten voor € 150,- p.p. of 5 lessen van 25 minuten voor € 75,-. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met Michael Meerman via pro@golfclub-emmeloord.nl.

Wij kijken uit naar jullie komst en gaan weer een mooi golfseizoen tegemoet.