Snuffellessen

In het voorjaar van 2019 starten we weer met de snuffellessen. Deze worden op zaterdag of zondag gegeven. In totaal zijn er vijf lessen, waarvan de laatste afgesloten wordt met een wedstrijd op de Par 3 baan (kleine baan). Zo kan een ieder tussen de 6 en 18 jaar op een laagdrempelige manier kennis maken met golfen. De lessen duren 45 minuten.

De kosten bedragen € 25,- in totaal.

De data van de snuffellessen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar naar jeugdcie@golfclub-emmeloord.nl, stuur een appje naar Sacha (06 – 41 350 380) of geeft het door aan de Pro, Michael Meerman (pro@golfclub-emmeloord.nl).

De jeugdcommissie heeft voor de jeugd een eigen Facebookpagina, genaamd: Golfclub Emmeloord Jeugd. Deze willen wij weer actiever gaan gebruiken, door bijvoorbeeld korte verslagen van de training of les hier op te plaatsen.

Like ons daarom op Facebook, zodat je op de hoogte blijft van het nieuws.

Groeten,

De jeugdcommissie