Jubileumwedstrijd Senioren Mix 2019

Op maandag 23 september was er een extra wedstrijd van de Senioren Mix vanwege het 15 jarige jubileum van Golfclub Emmeloord. Als gasten waren er 19 spelers van Shortgolf Swifterbant aanwezig. Totaal aantal deelnemers was 62.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een paar consumptiemunten en een pakje drinken en snoeperij. Na de ontvangst met koffie en koek was er een instructie door de wedstrijdleiding waarna iedereen naar de afslagplaatsen vertrok.

De spelvorm was Scramble 4 bal en we speelden 18 holes in een combinatie van de par 3 baan en de 2e lus van de grote baan. Verder waren er een paar bijzondere verrichtingen en wel 3 Nearies en een Nearest to the Line. Deze laatste werd gewonnen door Henk Heinhuis met een bal precies op de lijn.

Na de wedstrijd was er nog een Putt wedstrijdje op de Green voor het clubhuis waarbij alleen Thijs Werkman wist te scoren.

Voor de verloting en prijsuitreiking deed Jan Schellekens namens Shortgolf Swifterbant een kort woordje waarin hij onze club feliciteerde met het jubileum en een cadeautje van Shortgolf Swifterbant overhandigde aan de voorzitter van onze golfclub.

Hierna was er een verloting van twee mandjes met bloembollen en een fles wijn en de prijsuitreiking voor de bijzondere verrichtingen en voor de drie winnende teams.

Ondertussen kwamen de mensen van de horeca een aantal keren langs met hartige hapjes.

Na afloop kreeg iedereen een zakje tulpenbollen, een paar tees en een potloodje mee. Het was een zeer gezellige en geslaagde dag en een grote pluim voor de mensen van de horeca.

Heerlijk smullen!
Prijswinnaars Jubileum Senioren Mix
Voorzitter Willy Schutte ontvangt felicitaties van Jan Schellekens Shortgolf Swifterbant
Prijswinnaar Jubileum Senioren Mix
Prijswinnaars Jubileum Senioren Mix
Felicitaties prijswinnaar Jubileum Senioren Mix
Prijswinnaar Jubileum Senioren Mix
Nearest to the line, geen twijfel mogelijk!