Golf Vierdaagse

In de laatste week van juni wordt weer onze jaarlijkse golf vierdaagse georganiseerd. Ieder lid kan hier meespelen. Ook al is het maar 1 wedstrijd. Op woensdag, donderdag en zaterdag is er een 9 holes wedstrijd op de grote baan. Op vrijdag is er een 18 holes wedstrijd op de par 3.

Deze vierdaagse wordt gehouden op:

• 26 juni starten vanaf 17.30 uur.
  • 27 juni om 18.15 uur                                       Shotgun start (tevens ZAC)
  • 28 juni starten vanaf 17.30 uur.                  Par 3
  • 29 juni om 17.00 uur                                      Shotgun start

Voor je eindklassement tellen de beste 3 kaarten. Voor meer info kijk op mijn GCE.

Het is gebruikelijk dat tijdens onze jaarlijkse golf vierdaagse er een inzameling wordt gehouden voor een goed doel.

Maarten van der Weijden startte afgelopen vrijdag met zijn Elfstedentocht. Met deze monstertocht haalt hij sponsorgelden op en zorgt voor hij voor publiciteit voor KIKA.

In alle 11 steden zwemmen er mensen een paar kilometers mee ter sponsoring.

Ook ons golfclublid Jaap Schaap heeft ter sponsoring mee gezwommen. Wij willen de opbrengst van onze avondvierdaagse graag aan het bedrag welke Jaap bij elkaar zwemt toevoegen.