Ouder-kind wedstrijd

Op zondag 26 mei was er een ouder-kind wedstrijd bij golfclub Emmeloord waar mijn moeder en ik aan meededen. Ik was erg benieuwd hoe het zou verlopen.

Wij vertrokken om 9 uur vanuit Vollenhove naar Emmeloord, toen wij er waren konden we ons rustig voorbereiden door even in te slaan en te putten. We waren erg benieuwd bij wie we in de flight zaten. We moesten starten op hole 6 met onze flight genoten Jan en Sander.

De 1e hole ging meteen al goed, het was erg leuk om samen met mijn moeder te spelen en ondertussen te kletsen met onze flight genoten, we waren erg onder de indruk van hun afslagen. Op hole 4 maakten we een birdie en de neary, bij terugkomst kregen we een ijsje en dat was erg verfrissend met het warme weer.

Daarna kregen we de uitslag en werden we 1e, ons doel was om 18 punten te halen maar we hadden er 26, wij zelf hadden er 25 geteld (foutje). Dat er een wisselbeker stond was een grote verrassing! Volgend jaar moeten we de beker verdedigen en dat gaan we zeker doen.

Iedereen heel erg bedankt voor de gezelligheid, sportiviteit en de goede organisatie.

Tot snel op de baan!

Groetjes
Rosanne Dokter en Renate Goossens.