In memoriam: Fred Tijhaar

Woensdagmiddag 24 maart namen Fred Tijhaar en ik afscheid van elkaar na de vergadering van de regel- en handicapcommissie. We zeiden tot morgen, want donderdagmorgen speelden we altijd. Het mocht niet zo zijn. Fred is onderweg naar huis overleden.

Fred Tijhaar werd al snel na de oprichtingsvergadering lid van de Golfclub Emmeloord. We speelden toen met een groep Emmeloorders op Sint Nicolaasga.

Fred was gelijk bereid om zitting te nemen in de regel- en handicapcommissie. Later met de komst van de grote baan startten we samen met Jan Schonewille de herendagcommissie. In het commissiewerk kon je altijd op Fred rekenen, conscientieus als hij was. Hij hield van het golfspel alhoewel hij bleef volhouden dat het een oude mannensport was. We danken hem voor zijn inzet en we zullen hem missen.

Fred Stuurman