1e Vismix wedstrijd groot succes!

Vis Mix Party dankzij Maarten Taal een nog groter feest!

Op 18 maart werd de eerste Vis Mix Party gespeeld op de kleine baan.

Een nieuw initiatief om een 18 holes wedstrijd te spelen op de kleine baan, dit alles met een feestelijk tintje en een lekker stukje vis. Op de derde maandag in de maanden maart, april, mei en juni gaan we deze wedstrijden houden. Over deze vier keer komt er ook een meerronden winnaar, deze moet dan wel minimaal drie keer hebben meegespeeld. Op de foto links met een derde plek: Luc Visser 32 punten, midden Mirjam Doeve-Kooij met 35 punten. Rechts de winnaar Maarten Taal met 38 punten, in zijn handen een lege verpakking waar kort daarvoor de gerookte zalm nog in zat. Maar om het feestje compleet te maken liet Maarten de zalm uitserveren zodat we daar met z’n allen van konden genieten! Maarten bedankt en van harte gefeliciteerd!